Skip to main content

Bokszak workout

De bokszak work-out wordt vooral gebruikt om je conditie middels stoten en trappen te verbeteren. Tijdens deze intensieve training oefen je verschillende trap- en stoottechnieken op een lange bokszak. De les begint met een warming up, relevante rek-, strek-, kracht- en buikspieroefeningen.

Er vindt géén lichamelijk contact plaats. Je kunt dat stoten en trappen op de bokszak voor een langere tijd op een constant tempo doen, waardoor je een duurtraining krijgt. Deze work-out is een stress destroyer. Het bevordert je lenigheid, ontwikkelt je spieren én je krijgt hierdoor een top conditie.

Wanneer?

Elke zondagochtend van 10.15 tot 11.15 uur en woensdagavond van 19.45 tot 20.45 uur geeft FitYard een Bokszak workout. Deze bokszak workout is geschikt voor iedereen die met plezier aan zijn of haar conditie wil werken, jong en oud en wordt gegeven in de gymzaal aan de Schoolstraat 13 in Vleuten. 

Wil je weten of deze workout bij jou past? Geef je op voor een proefles.

Tijdelijke ledenstop

De Bokszak Workout lessen zijn zo populair, dat we een tijdelijke ledenstop hiervoor hebben ingezet. Je kan je wel inschrijven voor een wachtlijst, dan nemen we contact op wanneer er weer ruimte is.