Skip to main content

Over FitYard

FitYard is een sport- en beweeginstituut voor mensen die er een vitale levensstijl op na willen houden. Een sportinstituut waar jong en oud, hoog- en laagopgeleid, toegang hebben tot sportfaciliteiten. Of je nu topsporter bent of amateur, een beperking hebt of niet, veel sport of net begint. We zien een gezonde plaats voor ons, waarin alle mensen voldoende bewegen op alle niveaus.

FitYard wil mensen de mogelijkheid bieden om te sporten. Waarom we beweging en sport actief stimuleren, is omdat het jouw vitaliteit, weerbaarheid, welzijn en welvaart bevordert.

Sport leert jou spelenderwijs samen te werken en om met elkaar een doel te verwezenlijken. Het zorgt voor interactie, een sociaal netwerk en tegelijkertijd voor contact met andere mensen buiten jouw directe kring.

De kracht achter FitYard

REINIER YARD

reinierSport is mijn passie in het breedste zin van het woord. Vanuit mijn brede sportachtergrond weet ik wat sport voor een mens kan betekenen. Op gewicht blijven, je conditie opbouwen en behouden, of je weerstand verbeteren; bewegen is goed voor je. Niet alleen om af te vallen, maar ook om andere gezondheidsredenen. Het betekent niet dat je enorm veel tijd in het sporten moet gaan steken, elk beetje extra kan al voldoende zijn.

Fitter worden en plezier hebben

Bewegen is namelijk een goede manier om hart- en vaatziekten te voorkomen of te reduceren. Bovendien, door regelmatig te sporten versterk je ook je spieren en verbetert je conditie. Dit zal er voor zorgen dat je vermoeiende situaties langer vol houdt, omdat je longcapaciteit groter wordt en je hart en vaten beter en efficiënter werken. Bij FitYard vinden wij vooral het hebben van plezier in sporten belangrijk!

Kom gerust een keer meedoen met een proefles! 

Ik sport bij FitYard..

"Omdat ik "verslaafd" ben aan de lessen van Reinier. What happens bij FitYard..."

"Vanwege de fun, de opzwepende muziek en het lesgeven van Reinier."

"Omdat ik tijdens de bokszaktrainingen met plezier mijn grenzen kan verleggen. Ik kijk er elke week naar uit en wil geen les missen."

"Omdat ik met een toptrainer en een leuke groep door flinke inspanning heerlijk weer kan ontspannen."