fbpx

FitYard Logo 2016

header voetbal

 • Home
 • Workshops
 • Voetbaltraining

Voetbaltraining voor de jeugd

Mijn passie voor het voetballen schuif ik niet onder stoelen of banken.

Als voetballer ben ik opgeleid bij voetbalvereniging UVV. Daar heb ik alle selectie elftallen in de jeugd doorlopen. Om ervaring op te doen, heb ik de overstap gemaakt naar de club Zwaluwen Vooruit en Elinkwijk waar ik in de 1e elftallen successen behaalde. De voorliefde voor mijn 1e club UVV kon ik niet weerstaan. Na een succesvolle periode bij Elinkwijk en Zwaluwen Vooruit heb ik weer de switch gemaakt naar mijn oude club UVV. Daar heb ik in het 1e elftal van UVV bijgedragen aan de Kampioenschappen naar de hoogste afdeling van het Amateurvoetbal.

voetbaltraining reinier yardBasistechnieken

Mijn ervaring en inzet heb ik meegenomen om het huidige Faja Lobi/KDS, te helpen om successen te realiseren met een aantal Kampioenschappen. Daar heb ik mijn voetbalcarriere voortgezet als voetbaltrainer. Mijn successen heb ik bereikt door inzet en het beheersen van de basistechnieken die voor elke speler van belang is. 

Inzet en het beheersen van de basistechnieken en het sterk maken om zowel het links en rechts te passen en trappen zie ik als mijn missie om zo de individuele speler beter te laten voetballen. De trainingen zijn gebaseerd op het tactische, mentale, fysieke en technische vlak. Mijn insteek is om een positieve bijdrage te leveren aan de voetbalontwikkeling van jeugdspelers, zodat zij nog vele jaren plezier beleven aan de voetbalsport, zoals ik dit zelf ook heb mogen ervaren.

Voor wie?

FitYard voetbaltraining is uitermate geschikt voor voetbalverenigingen (seizoensafsluiting, jubileumweekend), gemeenten en scholen. FitYard voetbaltraining is geschikt voor alle leeftijden, van de F-jeugd tot A-jeugd (en senioren). Wij bieden voetballers de mogelijkheid zich op zijn of haar niveau te ontwikkelen. Naast het aanleren van techniek leren de spelers deze ook toe te passen in positie- en partijspelen.

Hoe?

Iedere training is maatwerk, neem contact met FitYard op om de wensen te bespreken.

Voetbaltrainer boeken

waarom sport jij bij FitYard?

 • Roald

  Fityard heeft mij weer fit gemaakt. Voor het eerst een workout training gevonden waar ik wél bleef terugkomen! Energiek, veel fun en het gevoel dat je echt iets aan het opbouwen bent zijn voor mij de redenen om het vol te houden. Daarnaast daagt trainer Reinier je altijd uit die laatste oefening ook nog even vol te pakken! HEERLIJK!
 • Monique

  Omdat het toegankelijk is en ik mezelf kan zijn.
 • Mariëlle

  Omdat ik "verslaafd" ben aan de lessen van Reinier. What happens bij FitYard...
 • Nelini

  Reinier is een ontzettend goede trainer: hij nodigt én daagt je uit het beste uit jezelf te halen. Hij heeft oog voor elke individuele deelnemer en moedigt aan daar waar nodig beter je best te doen. En dit altijd op een respectvolle wijze. Als het door blessures niet mogelijk is een bepaalde oefening te doen, heeft hij een verantwoord alternatief zodat je toch lekker in beweging kunt blijven.
 • Irma

  I feel alive!
 • Ragnhild

  Omdat het leuk en gezellig is en om fit te blijven.
 • Debbie

  Vanwege de fun, de opzwepende muziek en het lesgeven van Reinier.
 • Sandra

  Dan kan ik lekker een uurtje ontspannen inspannen. Me-time!
 • Dekara

  Omdat ik tijdens de bokszaktrainingen met plezier mijn grenzen kan verleggen. Ik kijk er elke week naar uit en wil geen les missen!”
 • Anne

  Gezellig en sportief!
 • Nelini

  FitYard biedt haar leden een veilige omgeving om in te sporten. Met veilig bedoel ik dat deelnemers aan de bokszaktrainingen in alle maten en soorten komen: jong/oud, man/vrouw, slank/fors, getraind/onervaren; niemand wordt uitgesloten, iedereen voelt zich er thuis en de diversiteit aan deelnemers zorgt daar ook voor.
 • Madelon

  Omdat ik met een toptrainer en een leuke groep door flinke inspanning heerlijk weer kan ontspannen.
 • Berry (50 jaar)

  "Ik heb in de laatste 15 jaar al veel Zumbalessen gevolgd bij diverse sportscholen en van diverse instructeurs en instructrices. Nu zou je zeggen.. Zumba is Zumba maar niets is minder waar; mijn plezier in de les staat of valt bij de muziekkeuze en vooral ook bij degene die voor de groep staat. En daarom dans ik nu bij Reinier Yard van Fityard. Alles klopt. De opbouw van de les, het afwisselen van de intensiteit van de nummers tot de cooling down. De energie die Reinier weet over te brengen op de groep, vaak met een heerlijk gevoel voor humor, maakt zumbadansen bij Fityard iedere dinsdagavond tot een klein feestje. Zumba @ Reinier’s makes it a happy hour!"
 • Nina (16 jaar)

  "Als jongste telg van de groep ben ik ongeveer 3 maanden geleden begonnen met boksen. Het was de bedoeling om één lesje te gaan kijken. Aan de kant zitten was geen optie, dus gelijk meegedaan. Dat heb ik geweten, het was zwaar maar toch ook weer leuk en sindsdien ben ik er elke zondag bij. Het touwtje springen en de tabata vind ik eigenlijk het minst leuke maar dat is ook zo zwaar. Het boksen tegen de bokszak echt super leuk. De muziek die er gedraaid wordt is oke, vele zingen en dansen er gewoon op en dat is grappig om te zien. We nemen het boksen wel serieus maar het is ook heel gezellig. Soms vind ik het moeilijk om zo vroeg op zondag mijn bed uit te komen maar als ik éénmaal weer ben geweest, word ik daar toch weer blij van!!"
 • Jeanet

  Bij Fityard haal ik elke keer meer uit mezelf op een prettige manier. Zumba en bokszaktraining, een fijne combi waardoor ik steeds makkelijker beweeg en mijn grenzen steeds weer verleg. Fijne begeleiding, uitdagende trainingen waarbij rekening wordt gehouden met eventuele blessures.

Contact

FitYard Logo 2016Reinier Yard
T: 06 - 10945353 
Cheryl Yard
T: 06 - 21906042  
Privacyverklaring 
Algemene voorwaarden

 

Sportlocaties Vleuten

Buurtcentrum De Schakel
Schoolstraat 11
3451 AA Vleuten

Gymzaal Schoolstraat
Schoolstraat 13
3451 AA Vleuten

 

Volg ons

square facebook 512  Youtube icon