fbpx

FitYard Logo 2016

Kidsweerbaarheidstraining Home

hefstvakantie 2019

In verband met de komende vakantieperiode zijn er geen trainingen van 20 tot en met 26 oktober 2019.

Kom in beweging

Mensen zijn gemaakt om te bewegen en toch doen we dat niet vanzelf. FitYard geeft iedereen de gelegenheid om plezier in sporten te ervaren.
Dat is de kracht van FitYard.

Sport met plezier

Sportactiviteiten

FitYard biedt sportieve activiteiten aan voor jong en oud. Denk aan:
Kids Weerbaarheidstraining
Zumba fitness
Bokszak workout
Yoga

Lid worden

Proefles

Wil je weten of een activiteit bij jou of je kind past? Neem een proefles.
De kosten voor een proefles voor volwassenen bedragen € 9,00 en voor kinderen € 8,00.
Een Yoga proefles is € 10,00.

Proefles

Bokszak Workout zondagochtend

Yogales op vrijdagavond

Wil jij ook elke week heerlijk zen het weekend in?

Kom dan eens kijken bij de Yogalessen op vrijdagavond. 
Deze lessen worden gegeven door  Irma Swanink.
Irma is een gedreven en ervaren yoga lerares.

Vrijdagavond van 19.00-20.00 in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten

Weerbaarheidstraining voor kinderen

Sport met plezier

Voor de één is het belangrijk de spieren soepel te houden, de ander zoekt vooral gezelligheid en de derde wil graag haar grenzen verleggen. Sport is belangrijker dan het op het eerste gezicht lijkt. 

Jong en oud

jongenoudMuziek is een krachtig middel om in beweging te komen. FitYard heeft een aantal dansfitness activiteiten voor jongeren en volwassenen die op het geluid van muziek, een duidelijk energetisch effect bezorgen.

Naast dansfitness activiteiten verzorgt FitYard bokszak activiteiten voor jong en oud. Werken aan spierkracht en conditie met een grote funfactor.

FitYard is actief in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn. 
Wil jij ook met plezier aan je conditie werken?
Maak gebruik van een proefles of neem direct contact met ons op!

 

waarom sport jij bij FitYard?

 • Monique

  Omdat het toegankelijk is en ik mezelf kan zijn.
 • Mariëlle

  Omdat ik "verslaafd" ben aan de lessen van Reinier. What happens bij FitYard...
 • Nelini

  Reinier is een ontzettend goede trainer: hij nodigt én daagt je uit het beste uit jezelf te halen. Hij heeft oog voor elke individuele deelnemer en moedigt aan daar waar nodig beter je best te doen. En dit altijd op een respectvolle wijze. Als het door blessures niet mogelijk is een bepaalde oefening te doen, heeft hij een verantwoord alternatief zodat je toch lekker in beweging kunt blijven.
 • Irma

  I feel alive!
 • Ragnhild

  Omdat het leuk en gezellig is en om fit te blijven.
 • Debbie

  Vanwege de fun, de opzwepende muziek en het lesgeven van Reinier.
 • Sandra

  Dan kan ik lekker een uurtje ontspannen inspannen. Me-time!
 • Dekara

  Omdat ik tijdens de bokszaktrainingen met plezier mijn grenzen kan verleggen. Ik kijk er elke week naar uit en wil geen les missen!”
 • Anne

  Gezellig en sportief!
 • Nelini

  FitYard biedt haar leden een veilige omgeving om in te sporten. Met veilig bedoel ik dat deelnemers aan de bokszaktrainingen in alle maten en soorten komen: jong/oud, man/vrouw, slank/fors, getraind/onervaren; niemand wordt uitgesloten, iedereen voelt zich er thuis en de diversiteit aan deelnemers zorgt daar ook voor.
 • Madelon

  Omdat ik met een toptrainer en een leuke groep door flinke inspanning heerlijk weer kan ontspannen.
 • Berry (50 jaar)

  "Ik heb in de laatste 15 jaar al veel Zumbalessen gevolgd bij diverse sportscholen en van diverse instructeurs en instructrices. Nu zou je zeggen.. Zumba is Zumba maar niets is minder waar; mijn plezier in de les staat of valt bij de muziekkeuze en vooral ook bij degene die voor de groep staat. En daarom dans ik nu bij Reinier Yard van Fityard. Alles klopt. De opbouw van de les, het afwisselen van de intensiteit van de nummers tot de cooling down. De energie die Reinier weet over te brengen op de groep, vaak met een heerlijk gevoel voor humor, maakt zumbadansen bij Fityard iedere dinsdagavond tot een klein feestje. Zumba @ Reinier’s makes it a happy hour!"
 • Nina (16 jaar)

  "Als jongste telg van de groep ben ik ongeveer 3 maanden geleden begonnen met boksen. Het was de bedoeling om één lesje te gaan kijken. Aan de kant zitten was geen optie, dus gelijk meegedaan. Dat heb ik geweten, het was zwaar maar toch ook weer leuk en sindsdien ben ik er elke zondag bij. Het touwtje springen en de tabata vind ik eigenlijk het minst leuke maar dat is ook zo zwaar. Het boksen tegen de bokszak echt super leuk. De muziek die er gedraaid wordt is oke, vele zingen en dansen er gewoon op en dat is grappig om te zien. We nemen het boksen wel serieus maar het is ook heel gezellig. Soms vind ik het moeilijk om zo vroeg op zondag mijn bed uit te komen maar als ik éénmaal weer ben geweest, word ik daar toch weer blij van!!"
 • Jeanet

  Bij Fityard haal ik elke keer meer uit mezelf op een prettige manier. Zumba en bokszaktraining, een fijne combi waardoor ik steeds makkelijker beweeg en mijn grenzen steeds weer verleg. Fijne begeleiding, uitdagende trainingen waarbij rekening wordt gehouden met eventuele blessures.

Contact

FitYard Logo 2016FitYard
Zuileveld 11
3452 LB Vleuten
T: 06 - 10945353 - Reinier Yard
T: 06 - 21906042 - Cheryl Wolswijk 
Privacyverklaring

Volg ons

square facebook 512