fbpx

FitYard Logo 2016

reinier logo2

 • Home
 • Sportactiviteiten
 • FitYard JongerenClub

Jongerenclub

FitYard JongerenClub heeft als doel om jongeren te helpen ontwikkelen, zelfvertrouwen te geven en een eigen succespad te laten bewandelen. Dit door ze eigenaarschap te geven over een eigen sporthonk en aansprekende (vecht)sportlessen. Zo krijgen ze een waardevolle tijdsbesteding en breiden ze hun sociale netwerk uit.
Dit alles moet er bovendien toe leiden dat de jongeren liever naar de club gaan om samen te sporten, dan dat ze overlast geven.

Vanuit de bokszak- en weerbaarheidstraining en kickbokslessen die wij aan de jongeren  geven, hebben wij door de jaren heen al veel positieve ervaringen met de jongeren opgebouwd.

Jongeren laten sporten en bewegen

De trainingen worden gegeven door de sportinstructeurs van FitYard.

De weerbaarheidstraining houdt in; dat op een verantwoorde en speelse manier krijgen de deelnemers op basis van kickboks-technieken tools mee, hoe om te gaan met situaties die zich in hun dagelijkse leven kunnen afspelen.

De bokszaktraining wordt vooral gebruikt om je conditie middels stoten en trappen te verbeteren. Tijdens deze intensieve training oefen je verschillende trap- en stoottechnieken op een lange bokszak. Deze oefeningen hebben een therapeutisch effect op jongeren en volwassenen bestemd te motiveren om te gaan sporten en te blijven sporten om zo de bevlogenheid te krijgen en te behouden in relatie tot sport, studie en of hun werk. 

Kickbokstraining worden er technieken uit het boksen gebruikt, maar het is veelzijdiger dan dat. Je mag je vuisten, knieën en benen gebruiken. Dus trappen zijn ook toegestaan. Kickboksen is ook een ontzettend leuke sport om als hobby te doen, waarop je je richt op je eigen doelen. Je wilt een goede conditie opbouwen, sterke spieren krijgen en een fit lijf. Kickboksen is een goede Work-Out, waarbij je heel je lichaam gebruikt. Als je je goed inzet, en de oefeningen in een hoog tempo doet, is je kickbokstraining een gecombineerde cardio- en krachttraining.

De jongeren krijgen op verschillende momenten kans om deel te nemen aan de bokszak- en weerbaarheidstrainingen en kickbokslessen.

waarom sport jij bij FitYard?

 • Roald

  Fityard heeft mij weer fit gemaakt. Voor het eerst een workout training gevonden waar ik wél bleef terugkomen! Energiek, veel fun en het gevoel dat je echt iets aan het opbouwen bent zijn voor mij de redenen om het vol te houden. Daarnaast daagt trainer Reinier je altijd uit die laatste oefening ook nog even vol te pakken! HEERLIJK!
 • Monique

  Omdat het toegankelijk is en ik mezelf kan zijn.
 • Mariëlle

  Omdat ik "verslaafd" ben aan de lessen van Reinier. What happens bij FitYard...
 • Nelini

  Reinier is een ontzettend goede trainer: hij nodigt én daagt je uit het beste uit jezelf te halen. Hij heeft oog voor elke individuele deelnemer en moedigt aan daar waar nodig beter je best te doen. En dit altijd op een respectvolle wijze. Als het door blessures niet mogelijk is een bepaalde oefening te doen, heeft hij een verantwoord alternatief zodat je toch lekker in beweging kunt blijven.
 • Irma

  I feel alive!
 • Ragnhild

  Omdat het leuk en gezellig is en om fit te blijven.
 • Debbie

  Vanwege de fun, de opzwepende muziek en het lesgeven van Reinier.
 • Sandra

  Dan kan ik lekker een uurtje ontspannen inspannen. Me-time!
 • Dekara

  Omdat ik tijdens de bokszaktrainingen met plezier mijn grenzen kan verleggen. Ik kijk er elke week naar uit en wil geen les missen!”
 • Anne

  Gezellig en sportief!
 • Nelini

  FitYard biedt haar leden een veilige omgeving om in te sporten. Met veilig bedoel ik dat deelnemers aan de bokszaktrainingen in alle maten en soorten komen: jong/oud, man/vrouw, slank/fors, getraind/onervaren; niemand wordt uitgesloten, iedereen voelt zich er thuis en de diversiteit aan deelnemers zorgt daar ook voor.
 • Madelon

  Omdat ik met een toptrainer en een leuke groep door flinke inspanning heerlijk weer kan ontspannen.
 • Berry (50 jaar)

  "Ik heb in de laatste 15 jaar al veel Zumbalessen gevolgd bij diverse sportscholen en van diverse instructeurs en instructrices. Nu zou je zeggen.. Zumba is Zumba maar niets is minder waar; mijn plezier in de les staat of valt bij de muziekkeuze en vooral ook bij degene die voor de groep staat. En daarom dans ik nu bij Reinier Yard van Fityard. Alles klopt. De opbouw van de les, het afwisselen van de intensiteit van de nummers tot de cooling down. De energie die Reinier weet over te brengen op de groep, vaak met een heerlijk gevoel voor humor, maakt zumbadansen bij Fityard iedere dinsdagavond tot een klein feestje. Zumba @ Reinier’s makes it a happy hour!"
 • Nina (16 jaar)

  "Als jongste telg van de groep ben ik ongeveer 3 maanden geleden begonnen met boksen. Het was de bedoeling om één lesje te gaan kijken. Aan de kant zitten was geen optie, dus gelijk meegedaan. Dat heb ik geweten, het was zwaar maar toch ook weer leuk en sindsdien ben ik er elke zondag bij. Het touwtje springen en de tabata vind ik eigenlijk het minst leuke maar dat is ook zo zwaar. Het boksen tegen de bokszak echt super leuk. De muziek die er gedraaid wordt is oke, vele zingen en dansen er gewoon op en dat is grappig om te zien. We nemen het boksen wel serieus maar het is ook heel gezellig. Soms vind ik het moeilijk om zo vroeg op zondag mijn bed uit te komen maar als ik éénmaal weer ben geweest, word ik daar toch weer blij van!!"
 • Jeanet

  Bij Fityard haal ik elke keer meer uit mezelf op een prettige manier. Zumba en bokszaktraining, een fijne combi waardoor ik steeds makkelijker beweeg en mijn grenzen steeds weer verleg. Fijne begeleiding, uitdagende trainingen waarbij rekening wordt gehouden met eventuele blessures.

Contact

FitYard Logo 2016Reinier Yard
T: 06 - 10945353 
Cheryl Yard
T: 06 - 21906042  
Privacyverklaring 
Algemene voorwaarden

 

Sportlocaties Vleuten

Buurtcentrum De Schakel
Schoolstraat 11
3451 AA Vleuten

Gymzaal Schoolstraat
Schoolstraat 13
3451 AA Vleuten

 

Volg ons

square facebook 512  Youtube icon