fbpx

FitYard Logo 2016

  • Home
  • Sportactiviteiten
  • FitYard JongerenClub

Jongerenclub

FitYard JongerenClub heeft als doel om jongeren te helpen ontwikkelen, zelfvertrouwen te geven en een eigen succespad te laten bewandelen. Dit door ze eigenaarschap te geven over een eigen sporthonk en aansprekende (vecht)sportlessen. Zo krijgen ze een waardevolle tijdsbesteding en breiden ze hun sociale netwerk uit.
Dit alles moet er bovendien toe leiden dat de jongeren liever naar de club gaan om samen te sporten, dan dat ze overlast geven.

Vanuit de bokszak- en weerbaarheidstraining en kickbokslessen die wij aan de jongeren  geven, hebben wij door de jaren heen al veel positieve ervaringen met de jongeren opgebouwd.

Jongeren laten sporten en bewegen

De trainingen worden gegeven door de sportinstructeurs van FitYard.

De weerbaarheidstraining houdt in; dat op een verantwoorde en speelse manier krijgen de deelnemers op basis van kickboks-technieken tools mee, hoe om te gaan met situaties die zich in hun dagelijkse leven kunnen afspelen.

De bokszaktraining wordt vooral gebruikt om je conditie middels stoten en trappen te verbeteren. Tijdens deze intensieve training oefen je verschillende trap- en stoottechnieken op een lange bokszak. Deze oefeningen hebben een therapeutisch effect op jongeren en volwassenen bestemd te motiveren om te gaan sporten en te blijven sporten om zo de bevlogenheid te krijgen en te behouden in relatie tot sport, studie en of hun werk. 

Kickbokstraining worden er technieken uit het boksen gebruikt, maar het is veelzijdiger dan dat. Je mag je vuisten, knieën en benen gebruiken. Dus trappen zijn ook toegestaan. Kickboksen is ook een ontzettend leuke sport om als hobby te doen, waarop je je richt op je eigen doelen. Je wilt een goede conditie opbouwen, sterke spieren krijgen en een fit lijf. Kickboksen is een goede Work-Out, waarbij je heel je lichaam gebruikt. Als je je goed inzet, en de oefeningen in een hoog tempo doet, is je kickbokstraining een gecombineerde cardio- en krachttraining.

De jongeren krijgen op verschillende momenten kans om deel te nemen aan de bokszak- en weerbaarheidstrainingen en kickbokslessen.

Direct lid worden

Contact

FitYard Logo 2016Reinier Yard
T: 06 - 10945353 
Cheryl Yard
T: 06 - 21906042  
Privacyverklaring 
Algemene voorwaarden
KVK nr. 50673645
IBAN nr. NL 45 RABO 0372 3594 50

 

Sportlocaties Vleuten

Buurtcentrum De Schakel
Schoolstraat 11
3451 AA Vleuten

Gymzaal Schoolstraat
Schoolstraat 13
3451 AA Vleuten

 

Volg ons

square facebook 512  Youtube icon